ПРАВО ВО СРЖ | 5 ВИСТИНИ ЗА МАЈЧИНСТВОТО ЗА КОИ МАЖИТЕ НЕ СЕ НИ СВЕСНИ

12845

Када ќе добиете дете, сѐ се менува! Да се остане дома и да се грижите за детето не е помала работа од работата во канцеларија, а понекогаш е уште потешка.

За сите идни и сегашни родители, решивме да покажеме како всушност изгледа мајчинството и како една мајка ги поминува своите денови.

Не поубава и потешка задача да се грижите за децата и длабок наклон на сите мајки на овој свет.

 

loading...