Пратеник во британскиот Парлемент на седница гледал порно филмови | Видео

711
Booking.com INT

Пратеничката во британскиот парламент Ана Соубри на Твитер објави фотографија од парламентарната седница  и покренала вистинска лавина на социјалната мрежа.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Имено, во аголот на фотографијата е воочливо како еден од пратениците е загледан во мобилниот на чиј екран се гледа нешто како порнографија.

На твитерџиите веднаш тоа им падна во очи и почнаа масовно да ја споделуваат фотографијата. „Што му е тоа на мобилниот?”, „Гледа ли тој порно филмови?”, „Баш добро прави”, коментираа твитерџиите.

Ана Соубри во меѓувреме ја избриша фотографијата од својот профил, но таа веќе се прошири низ интернетот.

Сепак, се чини дека на Британците тешко може да се поверува дека нивен член на Парламентот гледа порно филмови на работа, па се појавија теории според кои тој гледа во фотографија од 1958 година на која танчерки играат шах.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...