Првото бебе во Скопје родено минута по полноќ

1021
Booking.com INT

Првороденото бебе во 2018 година во Скопје денеска доби штедна книшка со 20 илјади денари.

Bitcoin Exchange CEX.IO

На Клиниката за гинекологија и акушерство, како што информира дежурната лекарка Адела Поп Стефанија, утринава се родиле вкупно 10 бебиња.

Првото бебе е родено една минута по полноќ и е втора рожба на мајката Билјана Радевска од Скопје. Бебето е тешко три килограми и 70 грама и долго 49 сантиметри.

mia.mk

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...