Прекрасен под од цепеници | Фото

3082
Booking.com INT

Сани Петис Лук изработила прекрасен, несекојдневен под од цепеници.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Подот што е патентиран од Лук изработен е без никаква помош на професионалци, а вкупниот резултат е извонреден.

За креирањето на овој под користени се две различни видови на смрека, со цел да се создаде неверојатно функционален декор.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...