Прибор за јадење | ZARA & Urban Outfitters | Фото

1059
Booking.com INT

Зара и Урбан Аутфитерс (Urban Outfitters) се креирани токму во овој стил, во своите линии на домашни декорации, овие марки ни претставија прибор за јадење во нијанси на грива на магичен и митолошки еднорог. 

Bitcoin Exchange CEX.IO

Кога зборуваме за сет кој потекнува од марката Urban Outfitters, тој е изработен за четири лица од квалитетен инокс, а едноставно е идеален за сите луѓе кои сакаат да го почнат својот ден со дел од магија.

Аранжирањето на масата со овој прибор ќе биде вистинско уживање и за домаќините и за нивните гости.

Што се однесува до сетот кој потекнува од марката Zara Home, тој е креиран во светли нијанси, каде можеме да забележиме и розево злато, боја која е апсолутен хит оваа година.

Значи, ако сакате магија, фантазија и креативност, веруваме дека овие сетови за јадење се вистинско нешто за вас.

Лондон, (МИА)

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...