Привршува снимањето на новиот филм за Робин Худ | Видео

723
Booking.com INT

Во реонот на Посат во хрватскиот град Дубровник деновиве е снимена последната сцена од новиот филм за популарниот англиски јунак Робин Худ.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Филмската екипа за крајот на снимањето ја остави сцената во која е прикажан пожар во едно село.

За таа цел со помош на вештачки оган и многу чад до темел беше „изгорено“ селото специјално изградено за потребите на снимањето на филмот.

Премерата на филмот за Робин Худ е предвидена за април 2018 година.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...