Причини поради кои мажите и жените ја раскинуваат врската

2936
Booking.com INT

Експерти од пет американски и европски универзитети испитале 6.500 луѓе за причините за раскинување на врска. Нивните заклучоци се дека негативните особини повеќе влијаат врз иднината на врската од позитивните.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Први три причини поради кои жените ја раскинуваат врската

лош секс
• мрзеливост
• лош секс
• преголема посветеност на видео игри

недостиг на желба за секс

Први три причини поради кои мажите ја раскинуваат врската
• недоволна грижа за физичкиот изглед
• недостиг на желба за секс
• премногу зборуваање

Меѓу другите непосакувани особини и навики се и недостигот на самодоверба, недостиг на смисла за хумор, како и преголема потреба за константно внимание.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...