Промоција на Твитер Календар за 2017 година

1013
Booking.com INT

Годинашниот #ТвитерКалендар вечер ќе биде промовиран во фоајето на кино „Фросина“.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Календарот е изработен од фотографите Ѕвонко Плавевски и Димитар Петровски- Дими, а дизајнот е на Гоце Велевски Омајгад.

Твитер календарот ќе се продава по симболична цена, а средствата ќе бидат донирани за хуманитарни цели.

Промоцијата на календарот е во рамките на настанот посветен на Светскиот ден за борба против сидата, под мотото „Шизици уживајте без ризици! Тестирај се, заштити се, не дискриминирај…“.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...