Протекоа деталите од предбрачниот договор на Ана Ивановиќ и Бастијан Швајнштајгер

484
Booking.com INT

Германскиот фудбалер Бастијан Швајнштајгер (31) и неговата три години помлада сопруга, тенисерката Aна Ивановиќ пред свадбата потпишале договор, според кој секој од нив го задржува имотот стекнат пред бракот.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Ова е дел од предбрачниот договор меѓу Швајнштајгер и Ивановиќ, чии детали ги објавија германските медиуми.

Со тоа српската тенисерка се осигурала да не остане без наводните десет милиони евра на нејзината сметка, додека фудбалерот поголемиот дел од својата заработувачка ја вложил во недвижнини.

ana i svajn-001

– Се е до детали разработено во договорот со повеќе од десет страници. Ана има доживотен договор со Адидас, според кој ќе заработи повеќе од сто милиони евра, а и тоа е заштитетно со овој договор, изјави за германските медиуми пријател на двојката.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...