„ПЈ9’ – звучници што лебдат | Видео

485

„ЛГ ПЈ9“ – се безжични звучници што лебдат над подлогата. 

Нудат одличен звук и поседуваат врвен дизајн.

Кога батеријата ќе се испразни, по десет часови, овие паметни звучници автоматски се спуштаат на подлогата и почнуваат безжично да се полнат.

loading...