Работи кои повеќето жени сакаат тајно да ги прават кога се голи (и би умреле од срам ако ги видат мажите)

5288
Моника Белучи
Booking.com INT

Сите се опуштаме кога сме сосема сами дома, и правиме работи кои инаку не би ги направиле пред други луѓе.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Работите стануваат уште поинтересни кога сме сосема голи, и кога љубопитност нѐ охрабрува да истражиме сѐ што нашето тело може и како изгледа од различни агли.
BuzzFeed претставува работи кои повеќето жени потајно ги прават кога се целосно голи.

1. Ја проучуваат големината на вагината и се прашуваат дали е нормална.

2. Проверуваат дали им ѕирка конецот од тампонот.

3. Со помош на мало огледало го набљудаат внатрешниот и надворешниот изглед на вагината.

Image result for Women study the size of the vagina and wonder if it is normal gif

4. Глумат стриптизета и се гледаат во огледало за да видат колку добро можат да го изведат нивниот танц.

5. Лежат на подот и ги шират нозете за да видат дали можат да направат шпага во легната положба.

6. Ги стискаат своите гради да видат колку е добро нивното деколте.

Related image

7. Потоа ги оставаат да висат за да проверат колку се обесиле од минатата година.

8. Проверуваат и дали имаат влакна под папокот.

9. Ќе го надуват стомакот за да видат како би изгледале кога би биле бремени.

10. Употребуваат вибратор.

Related image

11. Користат нешто како вибратор кое не е наменето за таа намена.

12. Седат на подот и размислуваат за својот живот.

13. Потоа проверуваат кава е нивната бикини зона.

14. Лежат во креветот со часови и го истражуваат Фејсбук профилот на поранешниот дечко.

Image result for Women lie in bed for hours and explore the Facebook profile of a former boyfriend gif

15. Сликаат грди селфи.

16. Додека седат, гледаат колку масти имаат на стомакот.

17. Кубат влакна од прстите на нозете.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...