Реакцијата на куче скитник кое за прв пат во својот живот виде делфини | Видeo

2015
Booking.com INT

Sandy беше куче-скитник додека не е вдомен од улиците на Бахами. Во текот на своето второ возење со брод имаше необична средба – за прв пат во својот живот виде делфини. И …

Bitcoin Exchange CEX.IO

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...