Реакцијата на оваа женка волчјак ќе ви ја врати вербата во животот и љубовта | Видео

931
Booking.com INT

Ако сте мислеле дека солзите се резервирани само за луѓе, не сте во право. Кога емоциите им напливнат, луѓето понекогаш реагираат многу чудно. Удираат со тупаница во ѕидот, врескаат, се смеат неконтролирано.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Сепак, најчеста емоционална реакција на тага, гнев или премногу среќа е плачење.

Долго време мислевме дека сме единствениот вид кој на тој начин ги изразуваат емоциите, но бевме во страшна грешка. Оваа женка волчјак тоа и го докажала. Таа била одвоена од своите млади, а кога повторно се сретнале, женката заплакала!

Погледнете како изгледаат солзите на кучето.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...