РЕЦЕПТИ ШТО ГИ ТОПАТ МАСТИТЕ, А СЕ БРЗИ И ЛЕСНИ ЗА ПРИГОТВУВАЊЕ (2/5)

467

2. СМУТИ ОД ЗАЧИНЕТ ЗЕЛЕН ЧАЈ

Смути од зачинет зелен чај – Експертите веќе долго време сметаат дека зелениот чај ја зголемува стапката на метаболизмот, а со тоа се трошат повеќе калории. Погледнете го рецептот за да дознаете кои зачини може да ги додадете. 6 минути, 82 калории.

loading...