РЕЦЕПТИ ШТО ГИ ТОПАТ МАСТИТЕ, А СЕ БРЗИ И ЛЕСНИ ЗА ПРИГОТВУВАЊЕ (4/5)

470
Booking.com INT

4. ТОСТ СО ПУТЕР ОД БАДЕМ И БАНАНА

Bitcoin Exchange CEX.IO

Тост со путер од бадем и банана – Уште еден вкусен појадок за почеток на денот. Интегрален ржан леб = влакна, банани = забрзан метаболизам и путер од бадеми = белковини. 5 минути и 280 калории.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...