Родена без рака ѝ се подбивале на училиште, а денес таа е најбараниот модел во светот!

2096
Booking.com INT

Многу луѓе нѝ покажале дека не дозволиле нивната инвалидност да ги ограничува во било која сфера на животот.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Честопати се жалиме за некои нешта и толку лесно се откажуваме, а тие луѓе смело чекорат низ животот.

Shaholly Ayers, иако родена без рака, не дозволила тоа да ја спречува во ништо. Денес е најбараниот модел во светот.

Верувала во себе, никогаш не се откажала, па така станала модел.

Shaholly е родена на Флорида, а живее во Хонолулу.

Таа ќе стане заштитно лице на српската креаторка Марина Илиќ и модната линија “Marinia” за Америка.

Марина Илиќ вели дека нејзината ведрина, енергија и харизма се неверојатни.

И поради нејзината увереност дека во своите соништа треба да се верува, одлучиле таа да биде заштитното лице.

Таа е олицетворение на вистински вредности, во тоа сите се согласуваат.

Овие примери нè учат да бидеме благодарни за она што го имаме и да не се откажуваме.

Нашите соништа можат да се реализираат.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...