Родено животно, досега невидено никаде во светот |Видео

1172
Booking.com INT

Во Кина се роди свиња-мутант, со две тела и осум нозе, но почина неколку минути по раѓањето.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Сопственикот на мајката – свиња, фармерот Гао Бајци претпоставува дека станува збор за прасе, на кое му се залепило близнак, како паразит, пишува весникот „Мирор“.

Исплашениот фармер изјави дека никогаш не видел нешто слично, прасе родено речиси без кожа и со осум нозе.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...