Свилена навлака што го успорува стареењето

656
Booking.com INT

„Пјур Силк Пилолкејс“ е навлака за перница што е наменета за на вашето лице да има „анти ејџ“ ефект. 

Bitcoin Exchange CEX.IO

Новата навлака од „Слипсилк“ материјалот е креирана да ја чува нежната кожа на вратот и на лицето додека спиете на стомак или кога сте свртени на страна.

Направена е од најквалитетна „мулбери“ свила што го негува вашето лице, кожата и косата.

„Пјур Силк Пилолкејс“ е хипоалергена и природно ја регулира температурата, нудејќи ви го најубавиот третман за убавина додека спиете.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...