Седум женски лаги

3871
Booking.com INT

Сите жени се служат со мали лаги за да му се допаднат на спротивниот пол. Седум лаги со кои жените се служат за да му се допаднат на мажите.

Bitcoin Exchange CEX.IO

1. Не сум чувствителна 

Се чини дека мажите имаат проблем со девојки кои се пречувствителни, па многу жени кажуваат дека се помалку чувствителни отколку што се.

2. Не ми пречи слободна врска

Мажите се многу пофлексибилни во сфаќањето на врските, а жените за да можат да ги следат кажуваат дека и ним им одговара слободна врска.

3. Да, секако дека имам дечко, но ништо сериозно

Жените за да бидат попривлечни и поинтересни често знаат да измислуваат приказни за момче кои всушност го немаат.

Seven female lies-001

4. Потребна ми е приватност

Жените почесто побрзо од мажите се подготвени на делење на се, но често креираат чувство дека им е потребна незавинсот за да им дадат повеќе простор на партнерот.

5. Имам многу машки пријатели

Жените сметаат дека се попожелни ако кажат дека имаат повеќе додворувачи, што често е невистина, па поради тоа глумат дека имаат многу пријатели од кои некои се вљубени во нив.

6. Сакам фудбал

Многу жени можат да го убедат спротивниот пол дека имаат иста страст кон одреден спорт или хоби.

7. Интересна маица (во превод, те молам соблечи ја)

Жените имаат посебен вкус и очекувања како нивниот партнер треба да се облекува, па затоа глумат дека им се допаѓа неговиот стилот верувајќи дека на крај тие ќе му купуваат гардероба.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...