Секс роботи за жени | Видео

1106
Booking.com INT

Компанијата за производството на секс роботи – Риалботикс соопшти дека ќе пушти на пазарот и роботи наменети за жени, објави mirror.co.uk.

Bitcoin Exchange CEX.IO

„Куќните помошници“ ќе можат да говорат, да ги помнат желбите на своите газдарици и ќе бидат опремени со т.н. „бионички пениси“. Тие ќе бидат оспособени да ги задоволуваат сопственичките онолку време колку што ним им е потребно.

Откако минатата година ги патентираше своите секс роботи за мажи, со облик на жена, директорот на компанијата Мет Мекмилан беше изложен на критики – дека не го земал предвид и понежниот пол.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...