Се продава спрат од куќа на Бул. Партизански одреди

2962
Booking.com INT

Блиску до Центарот на Скопје, а далеку од градската врева!

Bitcoin Exchange CEX.IO

Станот е со кат плус подкровје.

Основата на станот е 120м2
– 3 спални соби, дневен престој, трпезарија, кујна, две бањи
– тераса со поглед на Водно

Поткровје
– чардак и две спални 70м2.

На станот му припаѓаат и подрум од 30м2, ѕидана гаража и двор од 200м2.

Адреса: Бул. Партизански одреди бр. 73, Скопје.

Цена 250 000 евра.
Можен договор.

Контакт: 076 / 524 488 и 070 / 266 017

НАПОМЕНА!

Спомнете го изворот на информацијата - КУПИ ПРОДАЈ Кукурику.Мк
Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...