Се продава Ovation Standard Elite 2778 LX Acoustic-Electric Guitar

589
Booking.com INT

Се продава Ovation Standard Elite 2778 LX Acoustic-Electric Guitar Black со куфер.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Цена по договор.

Заинтересираните нека остават порaка во редакција на kukuriku.mk@gmail.com

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...