Сибирско здравје | Интегрирана програма за одржување на функционална состојба на црниот дроб

653
Booking.com INT

Драги пријатели, главна компликација на хепатитис на црниот дроб е и општо труење на организмот, долгорочно користење на синтетички фармацевтски производи, кое обично има несакани ефекти и може да доведе до дополнителен токсичен товар на веќе оштетениот црн дроб (особено штетните производи на метаболизмот, различни хемикалии и синтетички лекови).

Bitcoin Exchange CEX.IO

Затоа, вклучување во програмата за лекување со биолошки активни супстанции од природно потекло, со кои се обезбедува поддршка на терапевтскиот ефект е оправдано.

Особено што нивната употреба не е придружена со труење, туку напротив. Затоа во Сибирско Здравје се произведени по долги изтражувања сложени природни производи со каталитички ефект кој ги неутрализираат токсичните супстанци од организмот и ја зголемуваат регенерацијата / закрепнување /на клетките на црниот дроб, а при тоа и ги стимулираат метаболичките механизми на црниот дроб.

Тука припаѓаат комплексните рецепти на БАД наменети за поддршка на третманот на болестите и обновата на црниот дроб, како и други органи и системи во организмот. Ние имаме разработено интегрирана програма, која ви ја предлагаме.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...