СИБИРСКО ЗДРАВЈЕ – Историјат

975
Booking.com INT

Историјата на Siberian Health започнала во 1996 година, кога двајца млади дваесет годишни претприемачи направиле компанија за промоција на перспективни руски научни патенти во областа на заштитата на здравјето на луѓето на меѓународниот пазар.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Идејата да се поддржат домашните патенти во периодот на апсолутна доминација на увезената стока беше навистина револуционерна. Во само 5 години, асортиманот на Компанијата се зголемил неколку пати, од три скромни производи до стотици различни имиња, од кои многу од нив заземале водечки позиции на рускиот пазар.

Голема побарувачка за производите на Siberian Health набрзо го покрена прашањето на создавање на сопствено производство, бидејќи капацитетите на научните партнери на Компанијата повеќе не излегувале на крај со постојан раст на робна размена. Во 1999 година започна првиот производствен комплекс на Siberian Health.

Првиот производствен комплекс на Siberian Health започна во 1999 година

Веднаш потоа, во 2001 година беше изграден и научно-иновативен центар со кој ги обедини сите научни партнери на Siberian Health. Тоа овозможило да се зацврсти постојаната научна размена и да се направат нови рецепти и производи кои веќе во 2007 година ги добиле првите патенти.

Во 2001 година е формиран сопствен Научно – иновативен центар, а во 2007та година се добиени првите патенти

Појавата на сопствените патентирани производи во асортиман на Siberian Health врз основа на дивите билки овозможило излегување на Компанијата на меѓународниот пазар со конкурентна понуда. И од 2004та година, компанијата активно го промовира брендот на меѓународните пазари.

Денес, Siberian Health успешно работи во Русија, каде што веќе се отворени 59 корпоративни канцеларии во 51 град

Компанијата има претставништва во над 20 земји во светот и испорачува производи во повеќе од 60 земји!

Русија, Казахстан, Украина, Белорусија, Молдавија, Азербејџан, Таџикистан, Киргистан, Узбекистан, Монголија, Виетнам, Турција, Србија, Германија, Шпанија, Чешка, Словачка, Полска, САД, Мексико.

При тоа секоја година се шири Siberian Health. Со цел да се обезбеди постојан раст на трговијата, Siberian Health 2007та отвори нов модерен производствен комплекс, а само три години подоцна, во 2010 година, го модернизира, и уште еднаш го шири. Компанијата постојано го зголемува асортиманот, и исфрла на пазарот повеќе од 25 нови производи секоја година, но, исто така, навремено ги обновува рецептите земајќи ги в предвид најновите научни достигнувања и иновации.

Компанијата во 2016 година отвори нов производствен комплекс, кој е во согласност со современите руски и меѓународни GMP стандарди и ISO 9001 (2008 година)

Но, најважното нешто во 20-годишната историја на Siberian Health се успешните приказни на Партнерите.

Приказните на илјадници најобични луѓе, кои благодарение на својата напорна работа постигнале Успех независно од возраста, полот, образованието, добиле можност за стабилни месечни примања, можност да ги остварат своите соништа, кои патуваат на убави места низ целиот свет, а некои дури и за прв пат во својот живот!

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...