Сибирско здравје | Овој свет се базира на три вида поддршка – Успех, Здравје и Развој

1929
Booking.com INT

Овој свет постои. Овој свет се базира на три вида поддршка, а тоа се – Успех, Здравје и Развој.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Успехот, Здравјето и Развојот го прават нашиот живот светол и богат. Ги прават жените навистина убави и атрактивни, а тие на мажите им даваат причина за самопочитување.

На овој свет се доаѓа на различни начини. Некој бара природни производи за деца, затоа што сака тие да се развиваат силни. Професионалниот интерес за некој е заштита од болести. Некој не е задоволен со платата која е доволна само за покривање на кредитот. Други пак во ова гледаат потенцијален бизнис и можност за добра заработка.

Татјана Гороховска – Претседател на Siberian Health и Јуриј Гичев – Раководител на Научно – иновативниот центар

Како и да сте дошле во овој свет: ние сме среќни што сте тука. Пред многу години почнавме да градиме бизнис од нула. Кога сите околу нас ја губеле вербата во својата земја, во своите лидери и во самите себе, ние продолживме да веруваме во руската наука, знаевме – во неа е иднината.

“Ние сме среќни што сте тука, бидејќи веруваме дека директната продажба е бизнис на иднината. Вашата иднина. Драго нѝ е што сте дел од Siberian Health!”

Времето покажало дека направивме вистински избор. Повеќе од тоа, производите кои ги произведуваме во нашиот Научно – иновативен центар во соработка со водечките институти на Сибирскиот оддел на академијата на медицински науки нѝ овозможиле да откриеме за себе голем број интелигентни, образовани и интересни луѓе.

Истражувачи, дизајнери, производители; нивното знаење и животното искуство нѝ овозможиле да изградиме профитабилен бизнис, и да разбереме една важна работа: сами по себе, парите не ги прават луѓето среќни.

Можете да ги откриете фантастичните перспективни правци на бизнисот, можете да наоѓате некои начини да заработите пари. Но без да давате додека добивате нема да ја најдете радоста која ние ја добиваме. Радоста на нашите Партнери да им дадеме одмор во најлуксузните хотели на светот.

Радоста кога нашите производи ќе бидат прогласени за најдобри по состав и дејство на престижните изложби. Радоста кога гледаме од солзи блескави очи и слушаме илјадници благодарни гласови на луѓето кога прво им помогнавме да станат Консултанти, а потоа да изградат свој профитабилен бизнис. Ние сме среќни што сте тука, бидејќи веруваме дека директната продажба е бизнис на иднината. Вашата иднина.

Драго нѝ е што сте дел од Siberian Health!

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...