Снимена внатрешноста на вулканската маса | Видео

960
Booking.com INT

Една од камерите што снимаа вулканска ерупција во живо во националниот парк „Вулкани на Хаваите“, била проголтана од лавата, но не се расипала. 

Bitcoin Exchange CEX.IO

„Гоу-Про“ камерата продолжува да снима и откако е зафатена од течната огнена маса, на 1.000 степени Целзиусови.

Снимен е и моментот кога сопственикот на уредот, Ерик Сторм го наоѓа и го прибира, откако лавата се засушила и оладила.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...