Снимкa oд кит кој ужива во играта со делфини (видео)

1309
Booking.com INT

На каналот Јутуб се појави снимка од дрон, на која кит си игра со јато делфини крај западниот брег на Австралија.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Видеото го снимил Џејмс Хадсон, а по објавувањето на социјалните мрежи, за кусо време собра речиси еден милион прегледи.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...