Откријте кои знаци се најголемите баксузи во хороскопот

3595
Booking.com INT

Ги знаете оние луѓе кои се лути на секоја глупост и се подготвени да се одмаздат кога најмалку очекувате? Овие три хороскопски знаци познати се како избувливи луѓе, па со нив – нема шегување.

Bitcoin Exchange CEX.IO

%d0%be%d0%b2%d0%b5%d0%bd-001Овен
Овнот е огнен знак и има многу краток фитил. Она што за многумина се скоро невидливи мали нешта, тој е во состојба тоа да го доживее како напад на неговото его. Заради влијанието на својот владетел Марс, тој е нестрплив и може да биде, исто така, премногу агресивен. Сепак, добра работа е тоа колку брзо се лути толку брзо му поминува, па дури и кога некои поголеми работи се во прашање. Неговите напади на бес се многу бурни, но штом заборави станува спротивното.

%d0%bb%d0%b0%d0%b2-001Лав
Лавот е малку поблага варијанта на Овнот. Тие можат да бидат раздразливи заради ситници, но барем брзо забораваат. Правичен е и секогаш се стреми рационално да ја види ситуацијата, па и да попушти ако погрешил, но има моменти кога сака сѐ да е по негово.

%d1%81%d0%ba%d0%be%d1%80%d0%bf%d0%b8%d1%98%d0%b0-001Скорпија
На шкорпиите не им треба многу да се налутат. Ако се разжести подготвена е за низок удар, да провоцира, навредува, а понекогаш и физички да го нападне оној кои го предизвикал нејзиниот гнев. Некогаш и тоа не е доволно, бидејќи ќе има потреба и за одмазда која умно ќе ја гради и ќе го чека вистинскиот момент за да ја изврши.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...