Спинерот е всушност играчка, која е опасна за децата | Видео

2906
Booking.com INT

Ако и вашето дете си игра со популарната играчка спинер, ова би требало да го знаете…

Bitcoin Exchange CEX.IO

Навидум безопасната играчка, може да ви преседне, ако вашето дете е помало од десет години или е со поситна градба.

На социјалните мрежи се појави фотографии на загрижени родители кои поради моделот, кој има дупките (на средина или на краевите), морале своите деца да ги носат на хирургија, затоа што им се заглавил прстот.

Затоа, обрнете внимание на тоа како вашето дете игра со спинерот, објаснете му што може да се случи.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...