Сцени од кои застанува здивот: Фотографии на Земјата од вселената | Фото/Видео

4413
Booking.com INT

За време на престојот на Меѓународната вселенска станица Тим Пик беше многу зафатен.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Британскиот астронаут го истрча лондонскиот маратон, и упати честитки на Адел за освоената Брит награда, им читаше приказни за добра ноќ на децата од целиот свет и секоја сабота наутро го чистеше „вселенски брод“ на НАСА.

На задоволство на многумина Пик имаше можност и неколку пати да го овековечи лицето на планетата Земја. Резултатот е серија величенствени фотографии на кои „третиот камен од Сонцето“ изгледа како дело на апстрактна уметност.

dailymail.co.uk

3.-001 14-001 15-001 16-001 17-001 18-001

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...