Таткото на Меланија личи на Доналд Трамп (фото)

508
Booking.com INT

Сопругата на американскиот претседател и прва дама на САД, Меланија Трамп го привлекува интересот како за светските медиуми, така и на јавноста, речиси во иста мерка како и нејзинот сопруг.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Но, нејзините родители не беа познати во јавноста, барем досега.

На Твитер се појавија фотографии на родителите на Меланија, Амелија и Виктор Кнаус, кои предизвикаа неверојатно внимание на корисниците на социјалните мрежи.

Тоа што посебно го привлече вниманието е сличноста на таткото на Меланија со нејзиниот сопруг.

Корисниците на социјалните мрежи велат дека Виктор Кнаус многу личи на Трамп, а и дека исто се облекува – од боите на костумите, па до боите на краватите.

Но, едно е сигурно, бојата на косата не им е иста.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...