Тоалетна школка со ноќно осветлување | Видео

646
Booking.com INT

„IllumiBowl“ претставува ноќно осветлување што се поставува на тоалетна школка и се активира на движење.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Сензорите се вклучуваат откога некој ќе влезе во тоалетот и даваат блага светлина што не им штети на очите, а истовремено е доволно силна за да ја осветли просторијата колку што е потребно.

Осветлувањето се менува во девет нијанси, а исто така може да се прилагоди и според вашите желби.

Ова осветлување може да се монтира на секоја толатна школка, а ЛЕД светилките траат и до 100.000 часови.

Лондон, (МИА)

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...