Томи Хилфигер линија за лица со различни видови попреченост

822
Booking.com INT

Модниот дизајнер Томи Хилфигер пушта во продажба нова колекција прилагодена за лица со различни видови попреченост.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Хилфигер всушност лани ја покрена линијата облека за лица со попреченост, а сега само ја проширува.

Како и обично, парчињата облека се елегантни, модерни, и практични за луѓе кои користат протетика или пак, се движат во ортопедска количка.

– Вклученоста и демократизацијата на модата отсекогаш биле во сржта на мојот бренд. Оваа колекција ќе се надградува во тој поглед, и ќе им помага на луѓето со попреченост да се изразуваат преку модата, нагласува светски познатиот дизајнер.

Во понудата има кошули, панталони, маици, бермуди и фустани, со дополнителни патенти, магнетни копчиња или лепенки, коишто речиси и не се забележуваат на облеката.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...