Трудница и во деветиот месец тренира на шипка | Видео

4078
Booking.com INT

Додека некои жени во бременоста потполно забораваат на вежбање, некои други ги надминуваат границите на човечките можности и способности.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Фитнес инструкторката од Орландо, Флорида, која на Инстаграм се претставува како Али Гејтор е во деветиот месец од бременоста, но се уште не се одвојува од својата љубов – танц на шипка.

Таа се занимава со оваа уметност меѓу спортовите веќе 13 години, и е во одлична форма. Видеото може да го погледнете на следниот линк.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...