Урбан дом само за 24 часа

531
Booking.com INT

Едноставно се чини дека е невозможно да се изгради куќа за околу 7.000 долари и истата да биде удобна, издржлива, пространа и безбедна.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Монтажната куќа е лесна за изградба, за што се потребни 24 часа, а од алати само француски клуч.

Минималистичкиот дом содржи високи тавани и светларници, куќа која е лесно да се инсталира на кое било поткровје во урбана средина.

Куќата е дело на студиото „Архитектура офис“ и е сместена во Пекинг.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...