Уште еднаш доказ да не се надмудруваме со мачките | Видео

973
Booking.com INT

Мачките се безмилосни ловци, како Гилберт, кој секогаш ќе погоди под која чаша е ѕвоцето.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Можеме да се преправаме дека мачките се само слатки миленичиња колку што сакаме, но тоа не го менува фактот дека мачките се всушност безмилосни ловци, со остри сетила.

На пример, еден корисник на Reddit, со прекар Dingingdonging, прилично јасно покажал колку е остар слухот на мачката.

Имено, тој објави видео во кое со својата мачка Гилберт ја игра онаа класична игра со камче и чаши.

Наместо каменчиња, под една чаша ставил ѕвонце, а потоа ги измешал. Гилберт секој пат без двоумење покажал под која чаша точно се наоѓа.

Се разбира, видеото станало многу популарно на Reddit.

Gilbert is showing off his skills in his favorite game from aww

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...