Фармерки со пластичен материјал на колената

797

Секоја година се појавуваат нови модни хитови. Еден од последните се фармерките со бизарно пластично платно во пределот на колената. 

Ова модно парче е наречено „Clear Knee Mom Jeans“. 

Фармерките се грубо исечени над зглобовите и потсетуваат на ретро фармерките што биле популарни во осумдесетите години.

Корисниците на социјалните мрежи имаат поделено мислење за овие фармерки, што е невозможно да се исперат во машина за перење облека.

loading...