Федералната телевизија на Босна и Херцеговина емитувала секс-сцени во ударно време и ги шокирала граѓаните | Видео

2134

Содржината на видеото не е соодветна за деца на возраст под 18 години!

Граѓаните на БиХ беа шокирани кога во ударниот термин на брановите на Федералната телевизија на Босна и Херцеговина беше прикажан документарниот филмPussy Riot: Punk molitva.

Дневни аваз пишува дека во овој документарен филм, кој се случува околу познатата феминистичка панк-рок група, на неколку пати се прикажани порно делови на еден од членовите на групата.

– Со самиот факт дека се работи за јавен сервис, кои го плаќаат граѓаните, овој одвратен потег на директорот и уредникот на телевизијата, станува многу повеќе од скандалозен. Се поставува прашање, дали граѓаните ја плаќаат програмата на јавниот сервис да предизвикува трауми кај нивните малолетни деца!? – Пишува Дневни аваз.

Содржината на видеото не е соодветна за деца на возраст под 18 години!

loading...