Фејсбук Слајдшоу | Нов начин за споделење на фотографии и видеа

614
Booking.com INT

Споделувањето фотографии и видеа отсекогаш бил важен дел на Фејсбук, па социјалната мрежа промовираше алатка која ќе овозможи нови искуства.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Мовата опција на Фејсбук, наречена Слајдшоу, на корисниците ќе им овозможи со своите пријатели поедноставно и побрзо да споделуваат фотографии или други за нив важни случувања.

По инсталирање на Слајдшоу, Фејсбук ќе биде поврзан со вашата галерија фотографии и видеозаписи. Кога во 24 часа ќе направите повеќе од пет фотографии, Фејсбук ќе ги собере во едно слајдшоу и ќе ви ги понуди да ги споделите со пријателите.

Моментно постојат десет теми со кои можете да го „обоите“ вашето Слајдшоу, а нови теми ќе бидат додавани дополнително.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...