Фустан од 20.000 коски од лосос

1044
Booking.com INT

Уметничката од Алјаска Кунтија Гибсон полека и стрпливо нижела мали коски од Чинок лосос, се додека не создала прекрасен, ретро фустан. 

Bitcoin Exchange CEX.IO

За да ја заврши нејзината креација и биле потребни 20.000 коски. Секоја коска посебно ја брусела се додека не станала мазна и подготвена за нижење. Целиот процес траел четири години.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...