Хилари Клинтон е претседател на САД – само на „Ибеј“

789
Booking.com INT

Поддржувачите на Хилари Клинтон имаат можност да купат посебно печатено издание на „Њузвик“ кое требаше да биде објавено во случај на победа на демократската кандидатка на американските претседателски избори.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Фотографиите со порака на Клинтон и написот „Госпоѓа претседателка“, протекоа пред изборите на 8 ноември.

„Њузвик“ (Newsweek) брзо се дистанцира од тоа издание, наведувајќи дека под негова лиценца го објавиле Топикс медија (Topix Media).

Изданието „Госпоѓа претседателка“ набрзо беше повлечено по поразот на Хилари Клинтон, но неколку стотици примероци се продаваат на Ибеј.

Цената варира – некои се продаваат за 200 долари, а за еден примерок е одредена цена од 9.995 долари.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...