Хотел во облик на гитара на Флорида

250
Booking.com INT

Американската сојузна држава Флорида планира изградба на огромен хотел во облик на гитара, како дел од Семинол Хард Рок Хотел казиното…

Bitcoin Exchange CEX.IO

Новиот хотел, кој ќе биде висок 140 метри, ќе има 638 соби, базени и огромен спа комплекс, појаснува Џејмс Ф. Ален – извршен директор на Семинол Гејминг и претседател на Хард Рок Интернешнл.

– Архитектонскиот дизајн е сам по себе огромна атракција. Тука нема претерувања, оти ова е досега невидено во цел свет, додава тој.

Отворањето на хотелот е закажано за 2019 година, а изградбата ќе чини 1,5 милијарди долари.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...