ХУМАНИТАРЕН на Стефан Митревски | Од срце за срце – за надеж на Трајче Николов

425
Booking.com INT

Мисијата продолжува… Да бидеме хумани и да помогнеме!

Bitcoin Exchange CEX.IO

Ве покануваме и замолуваме да бидете заедно со нас, заедно и сплотено да спасиме еден млад детски живот. Трајче боледува од Мускулна дистрофија DUSHEN, на кој пред една година му е откриена болеста.

Потребно е пресадување на матични клетки во болницата „Live Hospital“ во Истанбул, Турција, која е многу скапа операција Болеста напредува секој ден па затоа е потребно што побрзо да ги собереме неопходните средства за операцијата!

Имено, освен вкупниот приход од продадените билети , исто така, ќе бидат поставени и донациски кутии каде што посетителите ќе можат да донираат дополнителни средства за Трајче, согласно со своите можности.

Мотото на овој концерт е: “Љубовта е клучот”

Донациите може да ги уплатите на жиро сметка (денарска):
DE09694500651151113403
SWIFT-BIC:SOLADES1VSS
Цел на дознака: Донација за Трајко Николов
Sparkasse Schwarzwald -Baar
Gerberstrase 45
78050 Villingen-Schawenninge

Na makedonskata denarska smetka
250-0080007243-32
Sparkasse Banka
Trajko Nikolov

Телефонски број за донации:
Македонски Телеком 143 144
Vip / One 143 474
Вашите донации може да ги уплатите на денарска сметка во Македонија:

250-0080007243-32
Sparkasse Banka
Trajko Nikolov

или на девизна сметка во Германија:

DE09 6945 0065 1151 1134 03

SWIFT-BIC: SOLADE1VSS
Sparkasse Schwarzwald – Baar
Gerberstrase 45
78050 Villingen – Schawenningen

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...