Цел свет ПОГРЕШНО ОДГОВОРИЛ | Дали знаете што треба да стои во празниот квадрат?

15116
Booking.com INT

На прва, но и на втора, делува многу лесно, а гарантирано ќе дадете погрешен одговор!

Bitcoin Exchange CEX.IO

Добро погледнете ја оваа слика, па размислете и дајте логичен одговор – што е тоа што треба да содржи празниот квадрат?

Одговорот со сигурно ви се чини едноставен, но бидете сигурни дека ќе направите грешка.

Помош: Логично е да кажете бр.6, но тоа е погрешен одговор.

РЕШЕНИЕ: ТОЧЕН ОДГОВОР

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...