Четири карактеристики кои ги сакаат мажите кај жените

7608
Booking.com INT

Иако жените мислат дека е доволно да бидат само убави, нашминкани и максимално дотерани за да го освојат мажот, посилниот пол има други приоритети и бара поинакви вредности.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Мажите сакаат:

1. Независна жена

%d0%bd%d0%b5%d0%b7%d0%b0%d0%b2%d0%b8%d1%81%d0%bd%d0%b0-%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d0%b0

Секоја жена која е независна во почетокот го привлекува мажот. Не е важно дали финансиски, станбено или емотивно е поткована, на нив најважно е да покрај себе имаат партнер кој има и други квалитети и цели освен тоа да биде во врска или во брак. Мажите исто така, сакаат и гп почитуваат силениот карактер на жената. Тие не сакаат поради нив жената да ги занемарува пријателите и семејството.

2. Физичка привлечност

%d1%84%d0%b8%d0%b7%d0%b8%d1%87%d0%ba%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%b2%d0%bb%d0%b5%d1%87%d0%bd%d0%be%d1%81%d1%82-001

Физичката привлечност меѓу мажот и жената не е најважна, но не може да се каже дека не е важна. Сепак, тука не се работи за прва средба, туку за тоа дека посилниот пол сака кога девојката или жената покрај него се грижат за нивниот физички изглед.

3. Емотивна зрелост

e%d0%bc%d0%be%d1%82%d0%b8%d0%b2%d0%bd%d0%b8-%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d0%b8-001

Ниту еден мажн покрај себе не сака припадничка на понежниот пол која не го разбира и на детски начин му префрла работи, кои наизглед се комплицирани, а всушност се едноставни. Безпотребни испитувања и повици кога не е потребно, се работи што навистина иритираат.

4. Позитивни жени

%d0%bf%d0%be%d0%b7%d0%b8%d1%82%d0%b8%d0%b2%d0%bd%d0%b8-%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d0%b8-001

Ниту еден човек, па така ни мажот, не сака негативни личности со кој е близок. Доколку подоцна во врската се покаже вашето вистинско лице, не очекувајте добар крај. Бидете весели, секогаш подготвени за акција и тогаш целосно ќе биде ваш.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...