Четири карактеристики на заводниците

1482

Има неколку знаци кои откриваат дали вашиот партенер е заводник. Таквите мажи обично убаво изгледаат и имаат фини манири, а жените најчесто сакаат да ги „смират“.

1. Сите ви зборуваат дека е заводник

Ако од различни луѓе слушнете дека вашето ново момче често ги менува партнерките, размислете дали тоа е вистина.

2. Премногу е романтичен

Таквите типови на мажи се навикнати да им обраќаат внимание на припадничките на понежниот пол, да им купуваат подароци, но сето тоа кратко трае.

3. Брзоплет џентламен

Мажите кои брзо остваруваат љубовни односи најверојатно не сакаат долга врска.

4. „Совршен“ е

Заводниците обично глумат. Биле со толку многу жени што точно знаат што им се допаѓа на припадничките на понежниот пол, што треба да кажат во одреден момент и како да се однесуваат во сите ситуации.

loading...