Човеков зеде секира и почна крвнички да удира по оваа карпа

1867
Booking.com INT

Уверете се сами те зошто овој човек преку ноќ стана интернет-сензација во целиот свет! Секоја чест!

Bitcoin Exchange CEX.IO

По еден месец макотрпна работа ја завршил скулптурата, а кога и ја покажал на својата мајка, таа почнала да плаче … Еве и зошто.

Овој човек сo сета своја снага и умеење ќе ја разбие оваа карпа со обична секира и потоа ќе направи нешто што едноставно ќе ве фасцинира.

Имајте трпение и разгледајте ја оваа сликовница до последната фотографија, пријатно ќе бидете изненадени.

И почнува …

Чекајте, што е тоа?

Изгледа како да го обработува каменот

Некаква статуа?

Се претвора во нешто преубаво

Формите стануваат сѐ појасни

Изгледа на стара жена што седи

Речиси е завршено

Конечни детали

Преубаво, овој човек е многу талентиран!

И еве го одговорот кој е то всушност! Мајка. Прекрасно, нели?

Image source: ilyke.co

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...