Шест причини зошто жените сакаат ќелави мажи

1795
Booking.com INT

Ќелавоста и губењето на либидото е ноќен кошмар за секој маж, но жените сепак размислуваат поинаку за мажите со помалку коса.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Со истражувањето биле опфатени жени кои излегувале, живеат или се во брак со ќелави мажи. Ова се најинетересните одговори на прашањето зошто жените „паѓаат“ на ќелави мажи:

– Ќелавиот маж навистина е вистински маж. Така барем знам дека не се забавувам со дете.

– Степенот на хигиена кај ќелавите мажи е многу висок. Секогаш е уредни, редовно се бричат и имаат повеќе разбирање за женските навики, на пример депилацијата.

– Никогаш не го краде мојот шампон.

– Ќелавите мажи се многу секси, а најдобри примери се Џејсон Статман, Брус Вилис и Вин Дизел.

– Капите се најдобри пријатели на ќелавите мажи, така што имате поголем избор за супер подарок.

– Мажите кои ја прифатиле својата ќелавост и ја претовриле во секси оружје се сигурни во себе.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...