Што мажите навистина мислат за сексот и љубовта

2434
Booking.com INT

Што всушност се случува во главите на мажите кога тие мислат за овие интригантни теми, секоја жена би сакала да знае.

Bitcoin Exchange CEX.IO

секс

Двата пола навистина се љубопитни и секој од нив би сакал да знеа зошто се однесуваат така како да не ги разбираат, а се поголем број на студии, всушност даваат доста убав прозорец во внатрешноста на умот на мажите и жените.

Машките тајни се, очигледно, повеќе скриени затоа што мажите, демек, ги кријат чувствата. Сепак, демистификацијата на машките размислувања започна и никогаш нема да застане пред целта.

Мажите сакаат деца, како и жените, иако оставаат сосем поинаква слика, и се неисполнети, осамени и депресивни ако ги немаат. Но, жените треба да знаат дека речиси една четвртина од мажите редовно глумат оргазам за да им покажат дека се задоволни, а интересно е тоа што тоа често го работат оние на возраст меѓу 25 и 34 години.

Често сакаат да имаат секс со девојки кои се чувствуваат недостапни поради природата на односите во која се наоѓаат, особено кога таа пријателка ќе најде дечко. Тогаш станува сосема недостапна и со тоа создава поголем предизвик.

sex4

Сѐ уште се промискуитетни од жените, а колку е тоа точно промискуитетен маж со кого сте во друштво можете да го процените врз основа на методот и должината на погледот врз женското тело. Отворениот и долго оценувачки поглед значи, се разбира, дека секогаш мисли дека е слободен и достапен за секс, а оние кои само набрзина ја меркаат жената пред себе, секс со непозната личност не му паѓа на ум.

Но, ако сакате да го фатите вистинскиот кој ќе внимава на вас и ќе ви се умилкува, побарајте некој кој физички наликува на вас, бидејќи повеќето од мажите ги привлекуваат жени кои се слични на нив.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...