Што се случува кога на Гугл ќе впишете 241543903

3028
Booking.com INT

Дали знаете што се случува кога на Гугл ќе се преберува по впипувањето на бројот 241543903?

Bitcoin Exchange CEX.IO

Ако очекувате решение за некои мистерии или одговор на забранети теми се лажете, бидејќи во прашање е многу поголема глупост.

Имено, кога на Гугл ќе се впише бројот 241543903 и се влезе во „слики“, ќе се појават многу фотографии на луѓе со главите „влезени“ во фрижидери.

Да биде приказната уште побизарна благодарение на овој глупав тренд, ширум целиот целиот свет се објавуваат вакви фотографии именувани со овој број.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...